چگونه در عصر دیجیتال عقب نمانیم
آیا می توانیم با فن آوری خوب زندگی کنیم؟ دنیای ما دنیای دیجیتال است. اکنون بیش از نیمی از افراد بزرگسال در سراسر دنیا بیش تر ساعات بیداری شان را صرف استفاده از دستگاه های دیجیتال می کنند، از جمله کامپیوتر و اینترنت، تلفن همراه، یا بقیه ی رسانه های دیجیتال. ما از طریق ای میل، پیامک، شبکه های اجتماعی و وبلاگ ها، با همکاران، دوستان و اعضای خانواده مان ارتباط برقرار می کنیم. اما نیاز به این ارتباطات پایدار چه تأثیری روی زندگی مان می گذارد؟
عاشقانه کار کردن
چگونه به جایی رسیدیم که به دنبال شغل دلخواهمان باشیم؟ یکی از عجیبترین ویژگیهای دوران ما توقع برای یافتن شغل ارزشمندی است که معنادار و خلاق باشد و با آن احساس نزدیکی کنیم، نه اینکه فقط به خاطر پول به آن تن دهیم. این توقع زیادی است اما برای ما عادی شده و هیچ جای تعجبی ندارد که بخواهیم عاشق کارمان باشیم. البته به خوبی میتوان این خواسته را درک کرد اما باید دانست که چنین خواستهای نه معمولی است و نه راحت میتوان به آن رسید، و باید تأکید کرد که اگر بخواهیم شانسی برای رسیدن به آن داشته باشیم لازم است وقت و توان ذهنی و قوه تخیل خود را با دست و دل بازی صرف پیچیدگی هایی کنیم که در این کار نهفته است.
چگونه به ورزش فکر کنیم
چگونه به ورزش فکر کنیم اثر دیمن یانگ، نگاهی به چگونگی تاثیر ورزش بر طرز فکر و احساس ما
غالبا به نظر می رسد که وجود ما به دو دسته تقسیم می شود: بدن و ذهن ، گوشت و روح ، حرکت و تفکر. در مطب یا محل کار ما "کارگران ذهن" هستیم ، با اجسام اضافی. در سالن بدنسازی کشش ، دویدن و بلند کردن داریم ، اما ذهن ما بیکار است. دیمون یانگ این ایده را به چالش می کشد ، و نشان می دهد چگونه تناسب اندام می تواند بدن و ذهن ما را با هم توسعه دهد. او با کمک فلسفه باستانی و مدرن لذت ها ، فضایل و ایده های بزرگ تناسب اندام را کشف می کند. با ورزش هوشمندانه ، ما به تکامل میرسیم: لذت بردن و تقویت کامل وجود ما.
چگونه از تنهایی لذت ببریم
کتاب چگونه از تنهایی لذت ببریم، اثری نوشته ی سارا میتلند است که نخستین بار در سال 2014 وارد بازار نشر شد. انزوا، مورد پذیرش جامعه ی سریع ما نیست. تنها بودن، ضداجتماع بودن تلقی می شود و برخی حتی به آن بدبین هستند. اما چرا اینگونه است وقتی استقلال، آزادی شخصی و فردیت در زمانه ی کنونی بیش از هر دوره ی دیگری به عنوان یک ارزش در نظر گرفته می شود؟
چگونه با طبیعت صمیمی شویم
ما داریم طبیعت را از فرزندان خود میدزدیم. منظورم از گفتن این حرف این نیست که ما در حال نابودی طبیعتی هستیم که فرزندانمان از ما می خواهند آن را حفظ کنیم، گرچه متأسفانه این مسأله نیز در حال وقوع است. منظورم این است که تعریف ما از طیبعت از اساس به قدری خرده گیرانه و خشک بوده که با توجه به آن تعریفی که برای خود به وجود آورده ایم، دیگر چیزی به اسم طبیعت برای فرزندانمان هنگام بزرگسالیشان باقی نخواهد ماند.
در حال حاضر انسان ها در حال استفاده از نصف کره زمین برای زندگی کردن، پرورش محصولات و تولید چوب، و نیز چرای حیوانات خود هستند. اگر تمامی انسان ها را روی هم بگذاریم وزنشان به ده برابر تمامی پستانداران وحشی روی هم رفته خواهد رسید. ما در دل جنگل جاده احداث می کنیم. به شن های سواحل اقیانوس ها خورده پلاستیک اضافه کرده ایم. ساختار خاک را با کودهای مصنوعی خود عوض کرده ایم. و البته، ساختار هوا را نیز تغییر داده ایم .
مهارت های اجتماعی زیستن
شده جایی مهمانی باشید و لیوان شربت آلبالو از دستتان سر بخورد و تمام شربت بریزد روی مبل روشن میزبان ؟ شده همه رو کنند به شما و بهت زده و دلسوز و سرزنشکر نگاهتان کنند؟در این شرایط چه احساسی میکنید؟ چه واکنشی نشان میدهید؟دلتان نمی خواهد از مهمانی فرار کنید؟
معنای زندگی را دریافتن
معنای زندگی چیست؟ فکر کردن بی پرده و بیاندازه به معنای زندگی وقت گذرانی نامتعارف و ناموفقی به نظر میرسد که گاه نیز خواسته خندهآور از کار در میآید. این ظاهرا کاری نیست که انسان فانی عادی به آن دسا بزند یا چندان دستاوردی برایش داشته باشد. اما در حقیقت،این موضوع به همه مربوط میشود. همه ما باید به معنای زندگی بیندیشیم و زندگی مهنادار را برای خود تعریف کنیم و به سوی معنادارتر کردن زندگیمان گام برداریم.
چگونه شغل دلخواهمان را پیدا کنیم
میلِ داشتن شغلی دلخواه یکی از بزرگترین آرزوهای عصر ماست، که همیشه با چالشهایی از قبیل پول و مقام اجتماعی همراه است. رومن کرزناریک با بهرهگیری از حکمت موجود در رشتههایی چون علوم اجتماعی، روانشناسی، تاریخ و فلسفه ما را از هزارتوی انتخابهای متعدد عبور میدهد تا بر ترس خود از تغییر غلبه کنیم و شغلی را بیابیم که موجب بالندگی شود.
به روان درمانی نیاز داشتن
روان درمانی از جمله ابداعاتی است که کمک می کند عملکرد احساسی و هیجانیمان را بهتر کنیم و ریشه احساسات فعلیمان را د کودکی بیابیم و درک کنیم .
آگاهانه دوست داشتن
موضوعاتی که به اندازۀ روابط مایۀ شادکامی ما میشوند اندکاندــ در عینحال، موضوعاتی هم که به اندازۀ همین روابطموجب بدبختی و ناامیدیمان میشوند محدود است.. اشتباه ما اینجاست که تصور میکنیم با دانش چگونه عشق¬ورزیدن به دنیا میآییم و به همین دلیل مدیریت رابطه را مهارتی غریزی و آسان میپنداریم.
مصیبت های عاشق بودن
تصویری که تاکنون از عشق و روابط عاشقانه به ما ارائه شده تصویری خوشرنگ و لعاب و دوستداشتنی است. در کتابها منتظر میشدیم تا عاشق و معشوق به هم برسند و بعد از آن دیگر انگار همه چیز حل بود. در فیلمها وقتی عاشق ومعشوق به هم میرسیدند تیتراژ پایانی روی پرده میآمد و ما با دل خوش و چند قطره اشک از سینما بیرون میآمدیم.
اما آیا عشق واقعاً چنین چیزی است؟
بچه ها
کودکان بزرگترین رازند ، سختترین آزمون و ماندگارترین عشق ما . آن انرایت در کتاب خودشور ، سردرگمی و سعادت بی حد و حصر خود از تجربه بچهداری ، از خستگی های اوایبل بارداری تا اولین لبخندها و شبهای بیداری را شرح می دهد
.کتاب حاضر برش هوشمندانهای است از کتاب بچهدار شدن.