این گوشه تا اون گوشه
«این گوشه تا اون گوشه» اثری است به آهنگسازی «لیلا حکیم الهی». ویژگی که این آلبوم را متفاوت می کند این است که تمامی نغمه ها و آهنگ ها در دستگاه ها و آوازهای ایرانی ساخته شده و از سازبندی کاملا ایرانی در اجرای آن ها استفاده شده است. نوازندگانی که در این اثر هنرنمایی داشته اند عبارتند از: «سهیل صادقی»، «پیام جهانمانی»، «آرش فلاح صفا»، «ساینا خالدی»، «سیامک بنایی»، «بهزاد میرزایی»، «آرش لطفی» و «بابک بنی حسینی». ترانه ها نیز سروده خانم «لیلا حکیم الهی» می باشند.
تولیدکننده | |
---|---|
آهنگساز | |
خواننده | |
مناسب برای | |
نوع دیسک |
95,000 تومان
1 عدد در انبار
محصولات مرتبط
دی وی دی آموزشی Brainy Baby
استفاده از تصاویر واقعی و اصل آموزش و تکرار که در این مجموعه به کار گرفته شده است، روشی نتیجه بخش است. این مجموعه به هر کودکی با هر پیش زمینه ی ذهنی کمک میکند تا آموزشی توام با لذت را تجربه نماید.
مردی که لب نداشت کتاب و سی دی
کتاب صوتی «مردی که لب نداشت» اثری از احمد شاملو و با آهنگسازی پیام جهانمانی است.
این کتاب صوتی در سبک شعر و شامل ۱ عدد قطعه موسیقی می باشد. که ترانه های آن توسط احمد شاملو سروده شده است.
کوتی و موتی – اولین پرواز
کوتی و موتی
نویسنده و کارگردان: بیژن مفید
اولین پرواز
نویسنده: ماکسیم گورکی
مترجم و کارگردان: سیروس ابراهیمزاده
در جنگل – آدمک
آلبوم پیشِ رو دومین آلبوم از مجموعه آلبومهای شنیداری «کُجا» است.در این مجموعه تلاش میشود تا هر بار گزیدهای از ترانهها پیرامون و متناسب با فضا و محیطی مشخص -مثل مزرعه، دریا، جنگل و … گردآوری شود.این مجموعه با هدف آشنایی کودکان با عناصر محیطی و برای گروه سنی پیشدبستان و دبستان تهیه شده است. متن ترانهها بر اساس لحن و ادبیات کوکانه و با هدف گسترش دایرهی واژگان کودک نوشته شده است. در بخش آهنگسازی نیز تلاش شده است تا با وجود سادگی، ملودیها کسالتبار نباشد و بر تجربهی شنیداری کودک بیافزاید.این آلبوم شامل ۱۳ ترانه است که ابتدا با کلام و از شمارهی ۱۴ بدون کلام آورده شده است. نسخهی بدون کلام هر ترانه به منظور استفاده برای همخوانی یا ساخت حرکت-بازی به صورت فردی یا گروهی تهیه شده است. در نمونههای بدون کلام، ملودی توسط ساز ریکوردر نواخته شده است و جلوههای صوتی نیز حذف شده است تا این امکان برای کودکان و مربیان ایجاد شود که بتوانند حرکت-بازیها یا شعرهای ساخته شده توسط خود را با هر موضوعی روی ملودی قرار دهند.
یه سر و دو گوش
این آلبوم در ژانر موسیقی کودک دستهبندی میشود؛ اما مخاطبانش فراتر از گروه سنی کودک و نوجوان است و برای بزرگسال هم میتواند جذاب و لذت بخش باشد. آهنگسازی و ترانههای کار با نجوا خبازیان بوده است. حبیب بدیری در خواندن ترانهها صدای نجوا خبازیان را همراهی کرده است. نوازندگان یه سر و دو گوش همگی از هنرمندان خوب کشورمان و بعضا از اعضای گروههای خوبی مثل پالت و بمرانی بودهاند. مانی مزکا، سردار سرمست، شقایق صادقیان، آیدین شفایی، مهرداد نجفیان، کاوه صالحی و فرهاد اسدی نوازندگان یه سر و دو گوش بودهاند.
مجموعه تصویری بازیهای آوازی
بازیهای آوازی بخشی از مجموعه فرهنگی شفاهی کودک و نوجوان ایران زمین است که در آن عناصر موسیقی و حرکت کلام آهنگین در هم آمیختهاند. به دلیل تنوع فرهنگی در ایران، این مجموعه از تنوع چشمگیری برخوردار است. مادران و مادربزرگها و یا زنانی که نگهداری و تربیت و آموزش کودکان را بر عهده داشتند، خالق این مجموعهی ارزشمند هستند. این تجارب مادران سرزمین ما میراثی است که با پیروی از روش شفاهی از نسلی به نسل دیگر تا به امروز انتقال داده شده است. قدمت این مجموعه گاهی به هزاران سال و گاهی زمان آن به سده نمیرسد که متاسفانه امروز در هجوم انواع فرآوردههای رنگین و جذاب در حال فراموشی و کمرنگ شدن است.
ازیهای آوازی در دورانی که کودکستان به شکل امروزی وجود نداشت به نوعی آموزش غیرمستقیم کودکان را به عهده داشته است.
بازیهای آوازی را میتوان از زمان تولد تا نوجوانی و حتی بزرگسالی، گام به گام در مراحل گوناگون از رشد، همراه کودکان مشاهده کرد که غالبا متناسب با ویژگیهای ذهنی و جسمی آنان در هر مرحله از رشد میباشد.
بازیهای آوازی یا هماتن مادرانههای آهنگین که پا به پای کودکان در رشد آنان همراه بوده است، خالقانی گمنام ولی آشنا دارد. مادران، آنها که همیشه در سایه بودهاند، اما تکنیک و روش خلاقانه آنها در استفاده از مضامین شاد و لطیف و پرتحرک و جذاب در ارتباط با تعلیم و تربیت کودکانشان باعث خلق شدن این گنجینهی ارزشمند شده است که متاسفانه به جنبههای آموزشی و تربیتی و موسیقایی یا بهتر بگوییم، جنبههای فرهنگی و هنری آنها توجه چندانی نشده است.
از ویژگیهای این مجموعه، روش غیرمستقیم توانایی به روز شدن آن است و چون در ناخودآگاه جمعی ما وجود دارد، همیشه آشنا، و چون در تکرار آن کودکان نقش دارند و از خود در آن تاثیر میگذارند، همیشه نو است. ویژگیهای آموزشی این مجموعه، در خود روحی را منتقل میکنند که آن را میتوانیم انتقال هویت فرهنگی بدانیم. در این رابطه تنگاتنگ مادر و کودک، مهارتی شگرف در پرورش عواطف و ذوقیات و درک مفاهیم انگیزش برای استعداد و خلاقیت مشاهده میکنیم.
مجموعه آموزشی Let’s Learn English
این مجموعة ویدئویی با استفاده از شخصیت های انیمیشنی دوست داشتنی کودکان را به آسانی علاقه مند به فراگیری زبان میکند و مهارت های لازم و ضروری را از طریق موسیقی های جذاب و متنوع به آن ها آموزش می دهد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.