چرا ملت ها شکست می خورند ؟
چرا برخی کشورها ثروتمند و برخی دیگر فقیرند و به واسطه ثروت و فقر، سلامتی و بیماری غذا و قحطی از یکدیگر مجزا میشوند؟» آیا این امر ناشی از فرهنگ، آب و هوا یا جغرافیا است؟ شاید جهل و غفلت از سیاستهای صحیح علت ناکامی است؟ مطلقاً خیر. هیچ یک از این عوامل قطعی یا محتوم نیستند. از این که بگذریم، چگونه توضیح دهیم که چرا بوتسوانا تبدیل به یکی از کشورهایی شده است که سریعترین رشدها را در جهان دارند، در حالی که سایر کشورها آفریقایی همچون زیمبابوه، کنگو و سیرالئون در ورطه فقر وخشونت گرفتار آمدهاند؟
ارباب حلقه ها ۳ – بازگشت شاه
بازگشت شاه سومین و آخرین جلد از مجموعهی اراباب حلقهها است که به جنگ حلقه و حوادث پس از آن میپردازد. داستان از قلمروی گوندور که به زودی مورد تهاجم سائورون قرار میگیرد آغاز میشود.
هابیت – آنجا و بازگشت دوباره
هابیت ها مردم کوچکی هستند. کوچک تر از دورف ها و عاشق صلح و آرامش و زمین های کشاورزی خوب هستند.از ماشین بدشان می آید، اما ابزار را ماهرانه به کار میبرند. چالاکند اما دوست ندارند عجله کنند. چشمها و گوشهایشان تیز است و خیلی زود چاق می شوند.
ارباب حلقه ها ۲ – دو برج
دو برج بخش دوم فرمانروای حلقههاست. زیبایی در این کتاب هست که به سان شمشیر میشکافد و همچونفولاد سرد می سوزاند.
ارباب حلقه ها ۱ – یاران حلقه
«سائورن» یکی از شخصیتهای اصلی داستان ارباب حلقهها است که به ارباب تاریکی شهرت دارد. سائورن با در اختیار داشتن دانشِ ساخت حلقه، حلقههایی را ساخته و با حیلهگیری، الفها، دورفها و انسانها را فریب میدهد تا حلقهها را بهدست بگیرند. سائورن به شکل مخفیانه، یک حلقه جادویی برای خودش میسازد که بهواسطه این حلقه میتواند حلقههای دیگر را کنترل کند و موجودات سرزمین میانه را تحت تسلط خویش درآورد.