روز جیغ بزرگ من
این کتاب رو قبلاً معرفی کرده بودیم اما انقدر خوبه که تصمیم گرفتیم به مناسبت تجدید چاپش دوباره معرفیش کنیم. داستان، داستانِ دختر بچهایه که یه روز از دندهی چپ بیدار شده و کلاً جیغ جیغو و بهانهگیر شده. اما از همه قشنگتر برخورد مامانشه که دست آخر بهش میگه ایرادی نداره همهی ما یه همچین روزایی داریم اما فردا ممکنه روز خوبی باشه و همینم میشه. روز جیغ بزرگ من مناسب بچههای گروه سنی الفه و روباه قرمز خوندنش رو به همهی بچههای اون سن توصیه میکنه.
نامه نامور – رستم و اسفندیار
چیزی که در همهی این سالها شاهنامه رو ماندگار کرده داستانهای قوی، حماسی و افسانهای اونه.
قطعا شنیدن این داستانها برای بچهها هم خیلی خیلی هیجانانگیزه.
بچهها معمولا موقع شنیدن داستانهای شاهنامه شگفتزده و ساکت گوش میکنن و لذت میبرن.
اگر دنبال خوندن داستانهای شاهنامه برای بچههای 10 سال به بالا هستید (البته روی کتابها نوشته 15 سال به بالا ولی به نظر ما 10 سال به بالاست) ما این مجموعه رو بهتون معرفی میکنیم. این مجموعه 12 جلدی متنهای ساده و نقاشیهای فوقالعادهای داره.
کوه های سفید
این دومین جلد از سه گانه ی جان کریستوفر درباره ی مبارزه ی انسان ها با ساخته های دست خودشان است.
بدبیاری های فردی تنگلز ۱ – قهرمان افسانه ای یا بزدل وامانده؟
قهرمان افسانهای یا بزدل وامانده؟!
فِرِدی باید یه جوری خودش و دوستاش رو از دست سیدِ همیشه عصبانی نجات بده!
اما چی میتونه راه حل مشکل با سید باشه؟ بیرون دادن اشعه لیزری از چشمها؟ عضو گروه سید شدن؟ کتک کاری؟
شاید راههای بهتری هم باشه... به نظرتون فِرِدی میتونه با کمک دوستاش مسئله رو حل کنه؟
مربای شیرین
جلال نوجوان، هر چه سعی میکند نمیتواند در شیشه مربا را باز کند، از مادر، همسایه، دوستان، معلمان و بقال محله کمک میطلبد اما هیچکس قادر به باز کردن آن نیست و سرانجام مشخص میشود تمام شیشههای کارخانه مرباسازی همین شکل را دارند. جلال که از برخورد توهینآمیز عوامل کارخانه ناراحت است، با کمک یک دوره گرد نان خشک جمع کن از آنها شکایت میکند، ولی مسئولان کارخانه به جای رفع مشکل، مسابقهای با موضوع باز کردن در شیشه مربا برگزار میکنند.
برکه ی آتش
سه پایه ها ماشین هایی قدرتمند هستند که دنیا را اداره می کنند و توانسته اند انسان ها و افکارشان را تحت تسلط قرار دهند. آنها بعد از سیزده سالگی هر فرد روی سر او کلاهکی فلزی نصب کرده و افکارش را به دست می گیرند و با اینکار آنها را شیفته خدمت و بردگی برای خودشان می کنند. اغلب انسان ها زندگی کردن با سه پایه ها و پیروی از آنها را قبول کردند، ولی هنوز افرادی هستند که قصد مبارزه با آنها را دارند.
ژان پسری سیزده ساله است که زمان کلاهک گذاری اش رسیده است، ولی با فردی غریبه روبرو شده و سرنوشتش تغییر می کند ..
قصه های من و بابام ۳ – کتاب لبخند ماه
چند نفر از شما قصههای من و بابام رو میشناسین؟ حتماً خیلیهاتون. مهترین ویژگی این کتاب اینه که تصویرهای داستانیِ خیلی ساده داره. برای همین بچههایی که هنوز سواد خوندن و نوشتن ندارن هم میتونن با این کتاب اول تصویرخوانی رو یاد بگیرن. یعنی به ترتیب و با دیدن دقیق تصویرهای پشت سر هم خودشون از قصه سر دربیارن.
کودکانههای بامداد – قصهی دخترای ننه دریا
قصه پسرای عموصحرا که دل به دخترای ننه دریا بستهاند اما ننه دریا که دلش سیاه و حسود است نمیگذارد که صدای دخترای ننه دریا به گوش پسرای عموصحرا برسد.
آرتمیس فاول و معمای زمان
آرتمیس دیگر از پریهای مسلح و ترولهای آدمخوار و گابلینهای آتشساز خسته شده و میخواهد همهی کارهای خلافش را کنار بگذارد. ولی درست همین حالا مادرش سخت بیمار شده و او باید داروی مادرش را از چنگ یک نابغهی تبهکار بیرون بیاورد.
آرتمیس فاول و مهاجران گمشده
آرتمیس فاول، بالاخره یک رقیب پیدا میکند. دختری نوجوان از وجود جن و پریها با خبر میشود و تصمیم میگیرد یک دیو را به دام بیندازد. اما مبارزه به این دو رقیب محدود نمیشود.
قصه های من و بابام ۲ – کتاب شوخی ها و مهربانی ها
چند نفر از شما قصههای من و بابام رو میشناسین؟
حتماً خیلیهاتون. مهترین ویژگی این کتاب اینه که تصویرهای داستانیِ خیلی ساده داره. برای همین بچههایی که هنوز سواد خوندن و نوشتن ندارن هم میتونن با این کتاب اول تصویرخوانی رو یاد بگیرن. یعنی به ترتیب و با دیدن دقیق تصویرهای پشت سر هم خودشون از قصه سر دربیارن.
شهر طلا و سرب
این دومین جلد از سه گانه ی جان کریستوفر درباره ی مبارزه ی انسان ها با ساخته های دست خودشان است.
پاستیل های ضد قلدری
بوبت دختر زورگوی قلدری است. به دیگران زور میگوید و آن ها را تهدید میکند. هیچ کس از او خوشش نمی آید. همه بچه ها از او میترسند. تا این که یک روز یکی از بچه ها این موضوع را با مادرش در میان می گذارد.
شازده کوچولو
شاهکارم را نشان بزرگترها دادم و پرسیدم از دیدنش ترستان بر میدارد؟ جوابم دادند: »چرا کلاه باید آدم را بترساند؟«
نقاشی من کلاه نبود، یک مار بوآ بود که داشت یک فیل را هضم میکرد.
والدین سمی
سامانهی تربیتی والدین مجموعهای از باورها و رفتارهای آنهاست. بر اساس این باورهاست که میزان آزادی کودکان و نحوهی کنترل انها ذر خانواده تعیین میشود. این سامانهی تربیتی با تاثیر از بافت فرهنگی خانواده از خانوادهای به خانوادهی دیگر تغییر میکند. سبک زندگی به بیان ساده، شیوهی زندگی و بر اساس الگوهای رفتاری شامل جهانبینی، ارزشها و عادات است. خانواده اولین محیطی است که میتوان سبک زندگی را در میان اعضای آن مشاهده کرد و تعارض میان آنها را تشخیص داد.
سام و حیوان خانگی اش
این کتاب داستان روزی است که سام چیز جدیدی کشف کرد. چیزی به نام خشم! اولش جالب به نظر میرسید چون خشم با ترساندن بقیهی بچهها آنها را از زمین بازی فراری داد و سام توانست تنها و راحت بازی کند. اما بعد خشم کارهای بیشتری کرد. کارهایی که سام ازشان راضی نبود. او خواهرش را نیشگون گرفت و مادرش را ناراحت کرد. سام به مادرش گفت که هیچکدام از اینها کار او نبوده و کار خشم است. مادرش گفت که باید یاد بگیرد خشمش را کنترل کند و اینطور بود که سام یاد گرفت فقط و فقط خودش مسیٔول احساساتش است و باید برای کنترل آن راهکارهایی داشته باشد. این کتاب را میتوانید برای بچههای ۴ سال به بالا بخوانید.